!

Geberit AquaClean 8000

!
Het design icoon voor de kritische consument.

Op het eerste gezicht lijkt de AquaClean 8000 op een modern toilet dat indruk maakt door een elegant en hoogstaand ontwerp. Maar het stijlvolle, keramische design vormt slechts de externe en visuele trots van de Geberit AquaClean 8000 -zij onderscheidt zich in het bijzonder dankzij het comfort wat reinigen met water met zich meebrengt.

Het complete wandtoilet vervaardigd uit vuilwerend keramiek, is een absolute winnaar. De oscillerende straal kan precies worden ingesteld op de gewenste sterkte. En natuurlijk reinigt de douchekop zichzelf automatisch voor en na het toiletgebruik.

Geberit AquaClean 8000 plus

!
Super-de-luxe wellness belevenis.

Dit luxe complete wandtoilet wordt gegarandeerd het stralende middelpunt van uw sanitaire ruimte: Geberit AquaClean 8000plus staat namelijk garant voor een unieke ervaring van welzijn die perfect past bij de schitterende vormgeving. De zuivere waterstraal zorgt ten eerste voor een reiniging van ongekend hoogniveau. Maar dat is nog niet alles: de Geberit AquaClean8000plus beschikt ook over functies als een oscillerende douchestraal en een massagestraal die samen een nog groter gevoel van welbehagen creëren. En daarbij kunt u genieten van het gemak van de föhn en speciaal voor de dames de ladydouche. Vanzelfsprekend wordt het systeem geleverd met een afstandsbediening waarop voorkeurprogramma’s per gebruiker kunnen worden opgeslagen.


Leverbaar in wit of pergamon