!

Geberit AquaClean 5000

!
Comfortabel en compact design.

Stelt u hoge eisen op het gebied van comfort, maar bent u tegelijkertijd op zoek naar een toilet die eenvoudig en snel te installeren is? Dan is de Geberit AquaClean 5000 perfect voor u. De ergonomisch ontworpen toiletzitting tovert elk standaardtoilet om in een wellnesszone. De Geberit AquaClean 5000 is gemakkelijk te installeren en beschikt over een aantal waardevolle extra functies: de oscillerende douchestraal reinigt grondig en het automatische geurfilter maakt dat nare geurtjes op het toilet voorgoed tot het verleden behoren.

Geberit AquaClean 5000 plus

!
Het multitalent uit de hoogste comfortklasse.

Deze intelligente toiletzitting biedt alle gemakken en functies die horen bij de nieuwste generatie toiletten. Het spreekt dan ook voor zich dat dit model is voorzien van een douche-arm die reinigt met water op lichaamstemperatuur, een föhnarm  met warme lucht en een onmisbaar geurfiltersysteem.
Geberit AquaClean 5000plus combineert alles standaardfuncties met een aantal aangename extraatjes waaronder een ladydouche en afstandbediening. Elk onderdeel past zich aan uw persoonlijke voorkeur doordat de sterkte van de waterstraal, temperatuur en föhn naar eigen wens kunnen worden ingesteld.