Toiletbidet informatie
 • Wat is een toiletbidet zitting eigenlijk?
 • Bidet feiten en wetenswaardigheden
 • Waarom stappen verpleeg- en verzorgingsinstellingen over op een toiletbidet zitting? 
 • Waarom een toiletbidet zitting van vanderhoekbidet.eu?
 • Installeren.... zelf doen of laten doen?
 • Mogelijkheden en functies van een toiletbidet zitting

Wat is een toiletbidet zitting.
Waar denkt u aan wanneer u het woord bidet hoort of leest? Waarschijnlijk aan zo'n soort extra toiletpot in een luxe badkamer maar dan met een waterkraan er nog op.


Een toiletbidet zitting is dat niet!
Een toiletbidet zitting komt in de plaats van uw gewone toiletbril, gemonteerd direct op de toiletpot.


Wat doet de toiletbidet zitting.
Wanneer de stoelgang is volbracht gebruikt men normaliter wat toiletpapier om het een en ander schoon te vegen. Het kan voorkomen dat toiletpapier weleens ontoereikend is, de gedachte op komt om het met water te willen reinigen.
Maar ja, dat is omslachtig… weer in bad of onder de douche. Dat hoeft niet!

De toiletbidet zitting biedt daar met het grootste gemak en zonder gespetter uitkomst!
Uit de toiletbidet zitting komt een sproeikop die met een zachte- en pulserende warmwaterstraal de omgeving rond de anus intensief en hygiënisch maar vooral aangenaam reinigt.
Speciaal voor gebruik door vrouwen zijn de meeste toiletbidet zittingen uitgerust met een aparte sproeikop of functie voor het reinigen van de vagina.


Voor wie is de toiletbidet zitting bedoeld.
Eigenlijk voor iedereen... ook voor mensen met bewegingsbeperkingen, zieke- of hulpbehoevende mensen, zwangere vrouwen en ja, zelfs voor gebruik door kinderen. Zo eenvoudig is het gewoon!


Waarom stappen verpleeg- en verzorgingsinstellingen over op een toiletbidet zitting?
Uiteenlopende oorzaken kunnen de toiletgang voor ouderen bemoeilijken. Irritaties, ontstekingen, uitstulpingen of vergroeiingen kunnen het reinigen van de lichaamszones rond anus en vagina bemoeilijken. Een voorbeeld is dat uit onderzoek blijkt dat een op de vijf mensen vroeg of laat last krijgt van de vorming van aambeien.

Ook voor mensen die moeilijk ter been zijn of lichamelijke beperkingen hebben kan de toiletbidet zitting uitkomst bieden. De toiletbidet zitting spoelt moeiteloos alle moeilijk te bereiken of pijnlijke oneffenheden schoon, waardoor klachten eerder zullen afnemen of stabiliseren. De föhnfunctie zorgt vervolgens voor het drogen van het onderlichaam.
De toiletbezoeker moet alleen nog zelf gaan zitten, maar de rest gaat vanzelf.


Voordelen voor organisatie en personeel.
Hulpverlening tijdens het toiletbezoek van een patiënt of cliënt is voor het personeel in verpleeg- verzorgingshuizen een tijdrovende bezigheid. Het verzorgend personeel loopt mee, wacht bij de deur en helpt vaak bij de reiniging van het onderlichaam.

Behalve tijdrovend wordt deze dagelijkse realiteit door het personeel en de patiënt of cliënt zelf ervaren als ongemakkelijk en voor sommigen zelfs vernederend. Met de toiletbidet zitting komt hier een einde aan. Het is een volledig automatisch- en gebruiksvriendelijk systeem, waarbij het apparaat de reiniging voor zijn rekening neemt.

Dat bespaart tijd, maar door het wegnemen van de ongemakkelijke situatie draagt het ook bij aan het welzijn van personeel en patiënt of cliënt.


Afstandsbediening.
De meeste toiletbidet zittingen worden bediend middels een afstandsbediening, gemonteerd op een voor u gemakkelijke te bereiken plaats op de muur of wand. Afstandsbediening? Oef.. weer zo’n ingewikkeld apparaat erbij.

MAAR… wees niet bevreesd, de toiletbidet zitting start zijn werkzaamheden met een simpele druk op de knop.

 
 

Bidet feiten

* Een goede gezondheid voor de gehele familie

Het reinigen van de anus met water na de stoelgang is hygiënisch en voorkomt diverse ziekten.

* Voor kinderen en bejaarden.

Vermijd bacteriële besmetting op handen en zwakke delen van de huid, voorkomt huidontsteking en huiduitslag, door met warmwater te reinigen en verwarmd te drogen. 

* Reinheid voor vrouwen.

De belangrijkste zorg voor de gezondheid van een vrouw is hygiëne. Door een goede reiniging en droogfunctie van de toiletbidet zitting bereikt u een perfecte hygiëne en vermijdt u ontstekingen aan bijvoorbeeld blaas en baarmoeder.

* Zwaarlijvigheid, verlamming, hoge/lage-bloeddruk, hernia, ingewandenbreuk
Gehandicapte of tijdelijk gehandicapte patiënten kunnen zich meer ontspannen tijdens de stoelgang. En met de afstandsbediening zijn ze minder afhankelijk van hulp van derden.
* Een voorzorgsmethode ter voorkoming van anale ziekten.
Inwoners van Indische en Arabische landen hebben weinig last van aambeien omdat zij water in plaats van toiletpapier gebruiken. Door het gebruik van een toiletbidet zitting en het genot van de warme watermassage voorkomt verstopping. Ook helpt het aambeien tegen te gaan omdat de stoelgang gewoon gemakkelijker wordt.

* Voor en na de geboorte van een baby.

Tijdens en na de zwangerschap geeft het reinigen met water een veel hoger comfort. Net na een geboorte is reinigen met water een veel betere optie dan met toiletpapier. 
 

 

Waarom een toiletbidet van vanderhoekbidet.eu?
 • vanderhoekbidet, een vertrouwde naam in gezondheidverzorgende producten brengt reeds meer dan 8 jaar de beste toiletbidet zittingen in de wereld via het internet en showroom verkoop. Wij verkochten reeds duizenden toiletbidets aan tevreden klanten, wereldwijd.
 • De website van vanderhoekbidet.eu verkoopt niet alleen, maar biedt u tevens de best mogelijke service, ook na levering. Met een eigen service dienst, door heel Nederland en België staan wij altijd voor u klaar.
 • Nu is ook voor u het HOOGSTE NIVEAU in PERSOONLIJKE HYGIËNE bereikbaar!

  De vanderhoekbidets maken reiniging heel MAKKELIJK en buitengewoon effectief. REINIGING DOOR WATER wordt allang door het grootste deel van de wereldbevolking beschouwd als veel gezonder, hygiënischer en veel aangenamer dan toiletpapier. Toiletbidets zittingen gaan veel verder dan toilet papier alleen kan doen.

 • Met het gebruiken van onze aangename toiletbidet zittingen bevordert u uw persoonlijke hygiëne en KALMEERT u uw GEVOELIGE huidoppervlakten.
 • De toiletbidet produkten zoals die van vanderhoekbidet, worden elke dag gebruikt door miljoenen mannen, vrouwen en kinderen in Europa, USA en Azië. Alleen al in Japan zijn er de afgelopen jaren meer dan 15 miljoen van deze toiletbidet zittingen verkocht!
 • De vanderhoekbidets zijn temperatuur instelbaar en zijn uit zeer degelijke materialen vervaardigd. Eenvoudig te installeren op praktisch alle toiletten en aan te sluiten op alle standaard sanitaire voorzieningen.
 
Wat vinden doktoren en medici van toiletbidet zittingen?
 • DOKTOREN EN MEDICI geven als oordeel over dit produkt:
  "Het is een veilig, natuurlijk en zeer milieuvriendelijke toilet accessoire."
 Biedt een toiletbidet zitting medische- en/of gezondheidsvoordelen?
 • Zeker wel...
  Gezien de voortdurende frisheid en comfort die alle vanderhoekbidet modellen bieden, zijn zij uw HULP in VERLICHTING bij aambeien. Het bevordert tevens een extra bescherming tegen vreemde bacteriën en virussen. Ook biedt het vrouwen meer comfort tijdens de menstruatie of zorgt voor een sneller herstel na een bevalling.
Welke merken toiletbidet zittingen verkoopt vanderhoekbidet.eu?
 • Onze technici zoeken over de gehele wereld naar de beste toiletbidet zittingen. Alleen die toiletbidet zittingen met de hoogst mogelijke kwaliteit mogen de merknaam vanderhoekbidet voeren. Geproduceerd door fabrikanten van wereldfaam. Met het wettelijke Europese CE keurmerk. Elke toiletbidet zitting is zorgvuldig getest om u kwaliteit, eenvoudige montage en installatie te garanderen. Hierdoor wordt elke toiletbidet zittingen geleverd met:

  *** 2 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE ***

De toiletbidet zitting installeren, wat heeft u nodig?
 • een met randaarde uitgevoerde wandcontactdoos (stopcontact) in de directe omgeving van het toilet
 • een waterleiding, een koud waterleiding is voldoende, de toiletbidet zitting warmt het water namelijk zelf op
 • met het meegeleverde T-stuk sluit u de toiletbidet zitting aan op de bestaande waterleiding naar het reservoir
Kan ik de toiletbidet zelf installeren?
 • JA,
  indien u een kast van een groot Zweeds warenhuis in elkaar kunt zetten, kunt u dit ook!
 • NEE,
  dan kunnen wij dat voor u doen, klik hier

Heeft u vragen of u komt er niet uit... bel dan nu gerust 0181-32 78 76 (vanuit België +31 181 32 78 76)
Onze medewerkers vertellen u graag over de uitgebreide mogelijkheden van de toiletbidet zitting.

  <<< terug